volg ons
deel deze pagina

Vertrouwenspersoon:

Anjali Sudmeijer-van Eeten is de vertrouwenspersoon bij Scouting Hanckema.

Je kunt bij haar terecht als je bijvoorbeeld met iemand wilt praten over ongewenst gedrag wat je hebt gezien of ervaren. Denk dan bijvoorbeeld aan ongewenste intimiteiten, maar ook ongepaste taal, fysiek of mentaal geweld, machtsmisbruik of pesten. Maar ook als je het gevoel hebt dat er iets ‘niet pluis’ is bij een van de kinderen. Maak je je zorgen over de thuissituatie van een kind? Of is er iets anders waar je de vinger niet op kunt leggen maar wel even vertrouwelijk over wilt praten? De vertrouwenspersoon is er voor je.

Je kunt contact opnemen met Anjali voor concrete en acute gevallen, maar ook om te praten over preventieve maatregelen op het gebied van omgangsvormen, voorlichting en kennisdeling. De vertrouwenspersoon is er voor iedereen: voor leiding/bestuur, ouders en leden van Scouting Hanckema. Zij kan je indien nodig doorverwijzen naar andere instanties.

Contact gegevens Anjali

Email: a.eeten@hanckema.nl

Telefoonnummer: Is in aanvraag

Wie is Anjali

Ik heet Anjali Sudmeijer, ben 43 jaar, getrouwd met Raymond. Samen hebben we een zoon Jayden. Hij is jeugdlid bij Hanckema. In mijn vrije tijd besteed ik tijd aan mijn gezin en vrienden. Ik werk bij een hulpverleningsinstantie die gespecialiseerd is in huiselijk geweld en kindermishandeling.

Landelijk opvangteam

Ook kun je altijd contact opnemen met het landelijke opvangteam. Dit team bestaat uit landelijk vrijwillegers die groepsbesturen adviseren over hoe ze hiermee om kunnen gaan. Deze vrijwillegers zijn ervaren in de hulpverlening en hebben veel ervaring met dit soort situaties. Ze verwijzen scoutinggroepen indien nodig door naar de juiste instanties.

Meer informatie lezen over het Landelijk opvangteam is hier te lezen

 

Ouderdelegatie:

Josina Boltjes is de ouderdelegatie binnen onze welpen speltak, zij is de moeder van Marit en Amber.

De functie van een oudervertegenwoordiger is het vertegenwoordigen van de belangen van de kinderen en indirect dus ook de belangen van de ouders.  Zij is een aanspreekpunt voor andere ouders en jullie kunnen bij haar vragen of aandachtspunten neerleggen die ze mee kan nemen naar de groepsraad om daar met de leiding en het bestuur te bespreken. Maar ook buiten deze vergaderingen om kan zij natuurlijk dingen doorgeven.

Zij is vrijwel altijd aanwezig op zaterdag om haar kinderen op te halen, dus spreek haar gerust aan! Een appje sturen mag natuurlijk ook. 

 

Vacature's

We zijn nog opzoek naar een mannelijke vertrouwenspersoon, en een ouderdelegatie bij de scouts binnen onze vereniging. Mocht je interesse hebben in een van deze functies, neem dan contact met ons op.