volg ons
deel deze pagina
 
Wachtlijst

Momenteel hebben de speltakken welpen en scouts binnen onze vereniging een wachtlijst. Het is dus niet altijd mogelijk om direct lid te worden.

Wel kun je op de wachtlijst geplaatst worden. De verwachting is dat er niet eerder ruimte voor nieuwe leden is in het seizoen 2024-2025.

Zodra er bij de desbetreffende speltak plaats is, nemen wij contact met je op.

Kennismaken

Zodra je boven aan de wachtlijst staat, wordt je uitgenodigd om 3 keer te komen kijken. Je doet dan mee aan alle activiteiten en maakt kennis met de groep.

Na deze drie opkomsten kun je beslissen om lid te worden. Dit gebeurt door middel van het invullen van het opgaveformulier.

Speltakken

Scouting Hanckema kent verschillende speltakken die aansluiten bij de belevingswereld van het kind. Op de pagina speltakken vind je de leeftijdsgroepen die er bij onze vereniging zijn.

Contributie

De contributie voor jeugdleden* bedraagt € 37,50 per kwartaal. (per 1 september 2024 wordt dit € 42,50 per kwartaal)

De contributie voor plusscouts (stam) bedraagt voor leden van 18 tot 25 jaar € 27,50 per kwartaal en voor leden vanaf 25 jaar € 37,50 per kwartaal.  (per 1 september 2024 wordt dit € 32,50 en € 42,50 per kwartaal)

Tevens vragen wij eenmalig € 15,- inschrijfgeld.

 

De contributie zal afgeschreven worden middels automatische incasso; hiervoor geeft u toestemming op het opgaveformulier.

De kosten voor kampen, aanschaf van Scoutingkleding en sommige grotere activiteiten zijn niet inbegrepen in de contributie.

*Welpen, scouts en explorers

Uitschrijven

Was scouting toch niet helemaal wat je zocht, dan kun je je uitschrijven via onderstaande uitschrijfformulier.

Het uitschrijfformulier dient ten minste één maand voor de start van het nieuwe kwartaal aanwezig te zijn bij het secretariaat.

Dus wanneer u zich wilt uitschrijven per:

1 januari 2024 dan dient de uitschrijving uiterlijk voor 1 december 2023 binnen te zijn.

1 april 2024 dan dient de uitschrijving uiterlijk voor 1 maart 2024 binnen te zijn.

1 juli 2024 dan dient de uitschrijving uiterlijk voor 1 juni 2024 binnen te zijn.

1 oktober 2024 dan dient de uitschrijving uiterlijk voor 1 september 2024 binnen te zijn.

Het beëindigen van het lidmaatschap is alleen mogelijk per kwartaal!

Proefdraaien
Ben je in inmiddels net zo enthousiast als wij en wil je graag een keer komen kijken. Vul dan hier je gegevens in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.
Lid worden
Heb je inmiddels drie keer meegedraaid en wil je graag lid worden van onze vereniging. Vul dan het inschrijfformulier in via de onderstaande link.
Uitschrijven
Was het toch niet helemaal wat je zocht, of heb je een andere reden dat je graag wilt stoppen bij onze vereniging. Schrijf je dan uit met het uitschrijfformulier via de onderstaande link.
Donateur worden
Je draagt onze vereniging een warm hart toe en wilt donateur of sponsor worden van onze vereniging. Vul dan het donateur/sponsor formulier in via de onderstaande link.

Maak je keuze:

Ik wil proefdraaien
Ik wil me inschrijven
Ik wil donateur worden
Ik wil me laten uitschrijven